Esimerkkejä töistämme

Yhteystiedot

Leväsentie 23, 2. krs
70780 Kuopio

puh: 017 368 8811
Meiliosoite_kursiivi_harmaa
skype: kuopion.sihteeripalvelu

varaathan ajan ennen toimistolle tuloa


» Yhteydenotto
» Yhteystiedot ja kartta

Ajankohtaista

22.08.2017

Toimisto kiinni loppuvuoden

» Lue lisää...

 

18.07.2017

Lomailemme

» Lue lisää...

 

» Lue kaikki uutiset

Toimistotyöt etätöinä

Voimme tehdä asiakkaan antamia töitä etätöinä omalla toimistollamme. Alla muutamia esimerkkejä.

esim. 1

Hoidamme erään kansainvälisen yrityksen tiettyä meidän käyttöömme määriteltyä sähköpostia. Olemme saaneet sähköpostin tunnukset ja vastaamme sinne tuleviin kysymyksiin ja työpyyntöihin sekä välitämme tietoja tarvittaessa eteenpäin yrityksen yhteyshenkilölle. Tällä lailla hoidamme esim. eräälle asiakkaallemme tulevat todistuspyynnöt, joita on useita satoja vuodessa.

esim. 2

Jotkut asiakkaat ovat tuoneet tai lähettäneet postitse toimistollemme vanhoja asiakirjoja, jotka on haluttu sähköiseen muotoon. Työ on siis ollut ihan perinteistä tekstinkäsittelyä. Tekstien palautus on tapahtunut yleensä sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voimme tallentaa asiakirjat esim. CD:lle tai muistitikulle. Asiakirjoja on myös skannattu, tallennettu CD:lle tai tikulle ja lähetetty asiakkaalle.

esim. 3

Asiakkaan jäsen- ja tuoterekisterin ylläpito tapahtuu helposti, kun asiakas ilmoittaa meille tunnukset omaan järjestelmäänsä. Eräällä kansainvälisellä asiakkaallamme on paljon jäsenyrityksiä, joilla saattaa olla monta yhteyshenkilöä. Ylläpidämme tämän yhdistyksen jäsenrekisteriä ja huolehdimme muutokset myös muihin sovittuihin paikkoihin kuten nettisivuille ja laskutukseen sekä muille tarvitseville tahoille.

esim. 4

Sanelut ja haastattelut on yleensä lähetetty meille sähköpostiin, mistä olemme ne purkaneet asiakkaiden haluamaan muotoon ja lähettäneet takaisin sähköisesti asiakkaalle.  Olemme myös esimerkiksi hakeneet Pohjois-Savon käräjäoikeudesta kuulusteluihin liittyvää purkumateriaalia ja lähettäneet valmiit puretut materiaalit asianajotoimistoihin.

muuta

Etätöinä voi tehdä paljon muutakin. Mihin on tarvetta?
Soita meille ja neuvotellaan sopiva järjestely töidesi hoitamiseksi!
Puh. 017 368 8811, arkisin 10.00 - 14.00 (jos emme vastaa, olemme asiakaskäynnillä, soita uudestaan tai jätä viesti!)

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso myös osio: Toimistotyöt asiakkaan luona

Palaa tästä Palvelut -sivulle